Колеги бихте ли ме насочили към КАЧЕСТВЕН сервиз в София, от който сте доволни и имат познания от Алфи и в частност от GTV 2,0 V6 Turbo?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде си подържате GTV-тата?
Collapse
X
-
Здравей колега, аз имам същото GTV и изцяло се доверявам на Бобо и момчетата в Екстриим Тунинг. Намират се в Орландовци, ул.София 27 (за номера не съм сигурен). Мн мн мн съм доволен от тяхната работа, отиди и сам ще се обедишУспех
Alfa Romeo 156 2.0Т.S
Lancia Libra 1.9JTD - EX
Alfa Romeo GTV V6 TURBO - EX
-
Препоръчителните сервизи са опоменати в " Общ технически раздел " всеки си има мнение и предпочита определен сервиз , но това са си индивидуални мнения - ето линк :
http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=26sigpic
GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
Lulin Group Ltd.
Comment
-
Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщениеVins, ако не е тайна това не е ли колата от мобилето за 2.2 Е или ? Ако да на колко я плати, ако искаш може и на лично.Сега се налага смяна на някой консумативи, но на мястото на сервиза който ползвах никне блок...
Last edited by Vins; d.m.y г., 10:24.GTV
Comment
-
[quote=Vins;456335][quote=Zhivkov;456262]Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщениеКакво имаш предвид?Spin City!
Comment
-
[QUOTE=Zhivkov;456346][quote=Vins;456335]Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
Не се ли пише Course sportivo или баркам аз??
GTV
Comment
-
[QUOTE=Vins;456353][QUOTE=Zhivkov;456346]Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщениеБъркаш се колега - cuore от италиански сърце -
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщениеколата беше оставена за продаване, но си реших финансовите проблеми и вече не се налага продажбаСега се налага смяна на някой консумативи, но на мястото на сервиза който ползвах никне блок...
Радвам се че си си управил положението колега карай си я със здраве
landikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
-
Първоначално публикувано от TaNo Покажи съобщениеЕее нещя да ми я продадеш значи а.. аз дето звънях ония денРадвам се че си си управил положението колега карай си я със здраве
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от TaNo Покажи съобщениеЕее нещя да ми я продадеш значи а.. аз дето звънях ония денРадвам се че си си управил положението колега карай си я със здраве
GTV
Comment
Comment